Laten we het hebben over rimpels…

Jij straalt weer zonder denkfrons of andere rimpels

Rimpels verwijderen, denkfrons verminderen en nog diepere rimpels voorkomen is mogelijk met injectables zoals fillers. De stevigheid van de huid neemt af naarmate je ouder wordt. Er ontstaan rimpels zoals kraaienpootjes en een denkfrons tussen de wenkbrauwen door beeldschermwerk of getuur op de mobiel. De precisie injecties bij lachrimpels en de frons tussen de wenkbrauwen verzacht je gelaatstrekken en geeft je een ontspannen uitstraling.

Het gaat er niet om er steeds jonger uit te zien, het gaat er om er steeds beter uit te zien
Janny Hanegraaf

Een ander te behandelen zone is rond de mond, de ‘barcode’. Rimpels verminderen zichtbaar na een behandeling met een filler. Deze rimpels worden ook wel rokerslijntjes genoemd. Dit komt vaak voor bij mensen die roken maar ook bij niet-rokers.

Wil jij weten wat een behandeling voor jou kan doen?

Samen bespreken we wat er voor jou mogelijk is.

Maak online een afspraak voor een GRATIS adviesconsult

Huidverstrakking bij Permanent Mooi

Kiezen voor huidverbetering, huidverjonging en anti-aging kan nu bij Permanent Mooi. We streven naar een natuurlijk resultaat. De behandeling haalt het mooiste in jou naar boven. En hoe fijn is het dat een bezoek aan een grote kliniek overbodig is.

Huisarts en specialist injectables Jan Aussems voert de behandeling uit. Janny adviseert. De producten die worden gebruikt bij Permanent Mooi zijn van het betrouwbare merk MERZ.

“We merkten allebei,” vertelt Janny, “dat er steeds vaker op cosmetische gronden van alles wordt gespoten om te voldoen aan het beauty ideaal en om het gezicht te verbouwen. En dat is nu nét waar wij niet van zijn. Wij richten ons vooral op het voorkomen van een ingreep bij de plastisch chirurg, het verbeteren van de uitstraling en het verminderen van pijnklachten.”

Persoonlijk advies – boost jouw uitstraling

Wil jij de verticale lijnen (rimpels) verminderen? Dan kan het stimuleren van collageen aanmaak met bijvoorbeeld plasmage de oplossing. Maar een combinatie van plasmage en injectables is ook mogelijk. Soms is die combinatie de ideale manier om jouw uitstraling een boost te geven. Bij Permanent Mooi kijken we naar jouw wensen en wat daarvoor de beste behandeling is. Jouw wens is persoonlijk, onze behandelingen stemmen we daarop af. 

Wil jij onderzoeken wat het best bij jou past?

Stuur een foto of plan online een telefonisch consult.

Dan bekijken we samen wat jij nodig hebt. 

Maak online een afspraak voor PERSOONLIJK avies

Praktische voordelen van manieren om je huid te verjongen en verstrakken:

 • Regie over je uiterlijk
 • Niet langer een treurige uitstraling
 • Je ziet er weet uit zoals je je voelt
 • Een gladde en stevige kin
 • Ontspannen look and feel
 • Altijd een frisse, actieve en gezonde uitstraling
 • Frons verdwijnt en je voelt je meteen fit en energiek

Lokale spierontspanning – een uitgerust gevoel

Rimpels ontstaan door overmatige spierspanning. Als je bijvoorbeeld de hele dag tuurt naar je beeldscherm, creëer je langdurig vouwen in je huid. De flexibiliteit neemt af en zo ontstaan er permanente vouwen / rimpels. Voorbeelden zijn de fronsrimpels tussen de wenkbrauwen, lachrimpels, kraaienpootjes langs je ogen en bunnylines. Een behandeling zorgt voor lokale spier ontspanning en dat geeft rust in je gezicht. Je ziet er uitgerust uit en voelt je ontspannen. Dit positieve effect houdt ongeveer 4 maanden aan. Heb je vaker een behandeling gehad? Dan houdt het effect langer aan.

Jan Aussems injectabels botox en fillers

Specialist en huisarts Jan Aussems

“In mijn beginjaren was ik fysiotherapeut en al snel startte ik de studie geneeskunde. Inmiddels werk ik 30 jaar als huisarts in Den Bosch. De behandelingen zijn cosmetisch en medisch geschikt. Het belangrijkste doel is om mensen weer soepeler te laten bewegen en een gelukkige en vitale uitstraling te geven.” Jan werkte als huisarts bij huisartsenpraktijk Den Bosch Oost en wordt gezien als een betrouwbare en nauwkeurige arts. Die expertise zie je ook terug in zijn specialisme injectables. Zowel de cosmetische als medische kant hiervan voert hij met rust en precisie uit.

Jan en Janny wonen in hartje Den Bosch en zien, ieder binnen hun eigen vakgebied en specialisme zien zij samen tal van mogelijkheden om op een eenvoudige wijze je uiterlijk een boost te geven, pijn te verlichten en ongemak te reduceren.

Janny Hanegraaf, specialist medische en cosmetische tatoeage

Ik ben Janny Hanegraaf en ruim 17 jaar specialist permanente make-up en medische tatoeage bij Permanent Mooi. Het aanbod in de praktijk is completer geworden.

Ik zoek het niet in ‘overdreven’ veranderingen in je gezicht of ‘bling bling’, maar ik kijk naar mogelijkheden voor een subtiele en lichte correctie die past bij jouw uiterlijk zodat jouw innerlijk weer op de voorgrond staat. Mijn man Jan en ik werken op een zorgvuldige en verantwoorde manier. Zodat jouw gezicht weer straalt of dat pijn wordt gereduceerd. Dat is we voor staan. Wachtlijsten en een bezoek aan een grote kliniek is overbodig, gewoon in Den bosch. Dat maakt het wel zo prettig.”

Ook voor medische doeleinden

Bijvoorbeeld bij:

 • vermindering overmatige transpirerende oksels
 • tandenknarsen
 • pijnlijke spieren
 • pijnlijke gewrichten (denk aan artrose in de knie of een slijmbeurs in de schouder).

Word je beperkt door pijnlijke knieën?

Onderneem dan nu actie!

Ja ik plan nu die afspraak

Informatie over botox en fillers

Wil je eerst meer informatie? Maak dan een afspraak voor een GRATIS telefonisch consult, waarbij eventueel wordt overgeschakeld op videobellen. Boek deze afspraak online.

Is huidverstrakking en verjonging meer dan bekend voor jou? Boek dan direct online een afspraak.

Producten bij Permanent Mooi

Permanent Mooi gebruikt de producten van MERZ (Boletero en Radiesse).

Merz Aesthetics is gespecialiseerd in producten die veel oplossingen bieden voor het behoud van een frisse, jonge uitstraling. De uitstraling die jij het liefst wilt, natuurgetrouw. Bekijk hier de tarieven van de diverse behandelingen.