Dame krijgt injectables behandeling

Het geheim achter een eeuwig jonge uitstraling

24 mei 2023

Is het geheim achter een eeuwig jonge uitstraling nu echt een geheim of gaat het over voordelen en gewoon niet weten hoe het precies werkt? Want vooroordelen zijn er voldoende over injectables zoals fillers. Maar wat weet jij nu echt van injectables en fillers? Als je aan fillers denkt, denk je dan aan volgespoten en onnatuurlijke lippen?

Het kan ook anders! Ik leg je eenvoudig uit hoe wij bij Permanent Mooi werken en wat we precies doen. Ik vertel je meer over ‘het geheim achter een eeuwig jonge uitstraling.’ Dus, ben je nieuwsgierig naar hoe deze behandelingen kunnen bijdragen aan een jeugdige uitstraling, lees dan verder en je kent het geheim achter een eeuwig jonge uitstraling!

Wat zijn injectables eigenlijk

Twee voorbeelden zijn antirimpelinjecties en fillers, zijn veelgebruikte cosmetische behandelingen, injecties, die helpen bij het verminderen van rimpels en het herstellen van volume in het gezicht. Het gaat om de werkzame stof botulinetoxine. Eenvoudig uitgelegd: deze stof werkt als spierontspanner. Daardoor vervagen rimpels zoals fronslijnen en kraaienpootjes.

Dan heb je ook de fillers. Die injectables zijn gemaakt van hyaluronzuur, een stof die van nature in ons lichaam voorkomt. Fillers worden gebruikt om volume te herstellen en fijne lijntjes op te vullen, waardoor de huid er gladder en strakker uitziet.

Wil jij op maat gemaakt advies

Bespreek de mogelijkheden en boek online

Ja, ik boek geheel vrijblijvend en gratis een telefonisch adviesconsult

Waarom zijn deze injectables zo populair

Een ding is zeker: gebruik maken van injectables voorkomt op den duur een ingrijpende operatie. Daarom kiezen veel mensen liever voor een injectable zoals fillers voor die ‘eeuwig jonge uitstraling’. Op die manier help je jezelf bij het verminderen van tekenen van veroudering en het behouden van een jeugdige uitstraling.

Als je wat ouder bent, zo tussen de 40 en 70 jaar oud, neemt de huidelasticiteit af, rimpels en volumeverlies nemen juist toe. De injectables zoals fillers bieden een effectieve oplossing voor deze problemen zonder dat er een operatie nodig is.

Het mooie van deze behandelingen is dat ze op maat gemaakt kunnen worden voor elke persoon, afhankelijk van hun specifieke behoeften en wensen. Of je nu diepe rimpels wilt verminderen, volumeverlies wilt herstellen of fijne lijntjes wilt vervagen, er is altijd een behandeling die bij jou past.

Laat jouw natuurlijke schoonheid bloeien met een beetje hulp van buiten, gewoon omdat het kan

Dus dit is wat injectables met je kunnen doen

  • regie over je uiterlijk
  • niet langer een treurige uitstraling
  • je ziet er weet uit zoals je je voelt
  • een gladde en stevige kin
  • ontspannen look and feel
  • altijd een frisse, actieve en gezonde uitstraling
  • frons verdwijnt en je voelt je meteen fit en energiek
  • kortom: dit is het geheim achter een eeuwig jonge uitstraling

En kijk naar wat er nog meer mogelijk is op het gebied van huidverbetering.

Of neem contact met me op voor een gratis telefonisch adviesconsult.

Ja! Ik wil iets doen tegen veroudering en mijn uitstraling behouden.

Ik boek nu een gratis consult

Terug naar overzicht