Afbeelding van vrouw voor behandeling marionetlijnen PM

Wat je kan doen tegen marionetlijnen

17 januari 2024

Merk jij dat je, nu je ouder wordt, de huid slapper en minde volume heeft? Zie je met de dag de rimpels toenemen, zoals de marionetlijnen vanuit de mondhoeken, opeens zijn ze er. Bij Permanent Mooi ben je op het goede adres om werk te maken van waar je je aan stoort.

Een persoonlijke benadering voor een stralend gezicht zonder marionetlijnen

Ieder gezicht tekent

Zie je dat jouw gezicht een eigen verhaal vertelt? En daarom kijken wij bij Permanent Mooi naar jou, jouw wensen en we maken een compleet en persoonlijk behandelplan. Elk plan is op maat gemaakt. Met als specifieke focus het verminderen van marionetlijnen, streven we naar een tijdloze en natuurlijke schoonheid die past bij jouw unieke kenmerken.

Wat zijn marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de verticale lijnen die zich van de mondhoeken naar de kaaklijn lopen. Deze lijnen ontstaan vaak met het ouder worden, wanneer de huid zijn elasticiteit verliest. Vermindering van marionetlijnen zorgt voor behoud van een frisse uitstraling.

Mooi zijn begint bij het begrijpen van jouw specifieke behoeften

Bij Permanent Mooi kijken we zorgvuldig naar de nuances van jouw gezicht, en met expertise bepalen we de gebieden die aandacht verdienen. De marionetlijnen ontstaan door volumeverlies. Dat meestal begint bij botafname. De jukbeenderen worden minder waardoor je huid ook zakt, naast dat het collageen afneemt.

Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten, streven we ernaar om jouw natuurlijke schoonheid te verbeteren zonder overdreven ingrepen. Het doel is om jou te laten stralen met een gezicht dat er niet alleen jeugdig uitziet, maar ook authentiek aanvoelt.

Stoor je je aan die marionetlijnen?

Vraag dan NU informatie aan

Ik boek geheel vrijblijvend en gratis een telefonisch adviesconsult

Wie zijn wij

Wij zijn Jan Aussems en Janny Hanegraaf. Jan is huisarts en specialist injectables. Janny zit ruim 19 jaar in het vak permanente make-up en medische tatoeage. Zij adviseert vanuit haar jarenlange ervaring. We hebben een visie dat injectables bedoeld zijn voor mannen en vrouwen tussen de 41 en 65 jaar.

Onze focus ligt op balans in je uitstraling en natuurlijke schoonheid tijdens het ouder worden

Onze aanpak

Permanent Mooi is een kleinschalige praktijk die gericht is op een persoonlijke aanpak van de meest uiteenlopende wensen op het gebied van behoud van jouw uitstraling. We kijken naar waar je je aan stoort en wat je wilt verbeteren om jezelf goed te blijven voelen. Injectables zijn daar een voorbeeld van. Wil je meer weten over permanente make-up, medische tatoeage en andere vormen van huidverbetering? Kijk dan op website van Permanent Mooi.

Wat jij kan doen is een vrijblijvend beeldbelconsult inplannen, maak die afspraak. Dan kan je uitleggen waar je je aan stoort en wat je wensen zijn. Wij bespreken de mogelijkheden en de kosten. Dan heb je geen verrassingen achteraf.

Terug naar overzicht