pijnverlichting bij Permanent Mooi

Injectables bij pijnklachten – als je zoekt naar pijnverlichting

28 december 2023

Pijn en pijnverlichting

Pijn is een veelvoorkomende uitdaging die invloed kan hebben op onze dagelijkse activiteiten en levenskwaliteit. We willen geen pijn maar we willen pijnverlichting. Gelukkig zijn er moderne medische oplossingen beschikbaar voor pijnverlichting. Denk hierbij aan kniepijn

Als pijn je verzwakt, dan maakt pijnverlichting je sterker en bevordert jouw algehele welzijn. Als je zoekt naar pijnverlichting, lees dan vooral dit blog.

Spierontspanning om pijn te verminderen – pijnverlichting

Een van deze oplossingen betreft een specifieke methoden toepassen van injectables om pijn te verminderen. Deze injectables worden nauwkeurig toegediend op de locatie van het ongemak. Hierbij wordt de pijn geblokkeerd of verminderd. Dat komt doordat de spier ontspant (of spieren ontspannen door de injecties). Dit kan veel verlichting bieden wanneer er sprake is van vooral chronische pijnen. De overmatig aangespannen, specifieke spieren krijgen rust en worden verslapt. De oorzaak van deze gespannen spieren kan bijvoorbeeld overbelasting zijn of een ongeluk.

Een ander voorbeeld waarbij huisarts Jan Aussems (Permanent Mooi)  deze injectables kan adviseren is bij overmatige spierspanning in aangezicht en nek, overmatig zweten, chronische migraine en rimpels verminderen.

Wil jij weten of en hoe injectables pijnverlichting kunnen bieden?

Maak dan een afspraak voor advies op maat.

Ja, ik boek geheel vrijblijvend en gratis een (telefonisch) adviesconsult

Jan Aussems specialist injectables

Bij Permanent Mooi verricht Jan Aussems, huisarts, dit soort behandelingen. Het gaat om onder andere de juiste dosering en toediening ervan. Jan kijkt naar de individuele behoeften, de pijnplek en hoe die pijn zo optimaal mogelijk kan worden verlicht. Ik zeg het nog een keer dat deze injectables kunnen bijdragen aan pijnbeheersing en de algehele levenskwaliteit kunnen verbeteren. Het is aan te raden, als je zoekt naar pijnverlichting, eerst een afspraak te maken voor een telefonisch consult of een live consult. Gratis en geheel vrijblijvend. 

“Moderne oplossingen voor pijn gaan verder dan pillen. Ontdek het bij Permanent Mooi”

Dit is wat injectables kunnen doen als je zoekt naar pijnverlichting

  • een behandeling met injectables verlicht direct
  • ondersteunt bij chronische pijnklachten in bijvoorbeeld knieën
  • je voelt je direct een stuk beter
  • bewegen gaat makkelijker, dat komt je lichaam ten goede
  • je voelt je meer ontspannen zonder (hoofd)pijn

Er is meer mogelijk – huidverstrakking bij Permanent Mooi

Denk je over rimpelbehandeling en wil je huidverbetering, huidverjonging en anti-aging? Dat kan bij Permanent Mooi. Wij, Jan en Janny, streven naar een natuurlijk resultaat. De behandeling haalt het mooiste in jou naar boven. Een bezoek aan een grote kliniek is overbodig.

Jan Aussems voert de behandeling uit. Janny adviseert. Het is inmiddels bekend hoe ik werk als specialist permanente make-up, we gaan subtiel te werk. De producten die worden gebruikt bij Permanent Mooi zijn van het betrouwbare merk MERZ.

Benieuwd naar pijnbeheersing?

Neem contact op, ga niet langer op zoek naar pijnverlichting en maak online een (bel)afspraak en dan weet jij of injectables een optie voor jou is.

Ik boek nu een gratis consult of bel +31 6 1322 3131

Terug naar overzicht