Persoon, man of vrouw krijgt injectables bij denkfrons, voorhoofd denkfrons injectables om rimpels te verminderen

Injectables om rimpels te verminderen

21 augustus 2023

Ben je nieuwsgierig naar fillers en injectables om rimpels te verminderen? Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat is nu echt waar achter deze cosmetische behandelingen? In dit blog vertel ik je meer over de feiten en fabels. Ik hou het heel simpel, er zijn al lastige uitgebreide verhalen genoeg te vinden op internet. Na het lezen kan jij beslissen of deze behandelingen iets voor jou zijn. Laten we beginnen! 

Wat weet jij over fillers en injectables om rimpels te verminderen 

Injectables zijn gevaarlijk en pijnlijk 

Laat me je geruststellen: het is eigenlijk heel veilig, zolang de behandeling maar wordt gedaan door een ervaren arts. Bij Permanent Mooi zit je goed! En tja, het is een injectie en dat kan wat pijnlijk zijn. De meesten ervaren het als een klein prikje die wat gevoelig is, sommigen vinden het op een insectenbeet lijken, die van een mugje. De behandeling duurt meestal maar een paar minuten, dus het ongemak is snel voorbij. 

Injectables zoals fillers zijn alleen voor oudere mensen 

Fout! We denken vaak dat je dit alleen maar toedient wanneer je ouder wordt en dat de rimpels verschijnen, maar steeds meer jonge volwassenen kiezen ervoor om deze behandelingen te ondergaan. Wij houden ervan om het zo natuurlijk mogelijk te houden overigens… 

De injectables zoals fillers helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en de algehele uitstraling krijgt een heerlijke boost. Kijk er wel naar wat je wilt bereiken en of het haalbaar is. Daarom is het belangrijk een afspraak voor een telefonisch consult te maken. Dat doe je eenvoudig online. 

Waar ben ik aan toe?

Ik wil informatie op maat

Ik boek geheel vrijblijvend en gratis een telefonisch adviesconsult

Wat je kan doen is eerst overleggen met ons, maak die afspraak. Dan weet je waar je aan toe bent. Dat is 1. Ten tweede kun je verwachten dat een persoonlijke praktijk zoals Permanent Mooi veel voordelen heeft ten opzichte van een grote kliniek. Geen lange wachttijden, persoonlijk en op maat gemaakt plan, kleine praktijk en dus veel persoonlijker. Prijstechnisch verschilt het amper dat zie je terug in de tarievenlijst. Kwalitatief wel. 

Jouw natuurlijke schoonheid geaccentueerd, met onze expertise en vertrouwde handen

Injectables zijn

  • veilig
  • voor iedereen
  • duurzame oplossing voor rimpels
  • effectief tegen huidveroudering
  • effectief tegen pijn
  • waardevol voor tandenknarsers
  • vraag een beeldbelconsult aan

Nu weet je waarom injectables jou helpen

Ik boek direct online een behandeling

Feiten en fabels

Nu je een aantal feiten en fabels kent van fillers en andere injectables, ben je beter geïnformeerd over deze populaire cosmetische behandelingen en het geheim achter eeuwig jonge uitstraling. Of je nu in de twintig, veertig of zestig bent, het is nooit te vroeg of te laat om voor je uiterlijk te zorgen, als je dat wilt. 

Tags:
Terug naar overzicht